Съвременните хора сме склонни да правим все по-малко компромиси с

...
 Съвременните хора сме склонни да правим все по-малко компромиси с
Коментари Харесай

Как да изберем идеалното семейно жилище?

 Съвременните хора сме склонни да вършим все по-малко взаимни отстъпки с избора си на дом. Има няколко основни критерия, когато търсим подобаващото фамилно жилище. Новият комплекс Flora Garden покрива всички тях и е най-точният избор за фамилии с отношение към уютa, луксa и висококачественото строителство. Ето за какво:
1. Локация и инфраструктура.  Flora Garden  е ситуиран на тиха, само че отзивчива локация, в подножието на планината Витоша и задоволително покрай центъра на София, което го трансформира в идеално място за фамилии с едно или повече деца. Комплексът се намира на минути пешком от „ България Мол “ и хипермаркет „ Билла “. В непосредственост до него има учебни заведения и детски градини, противоречиви зали и здравни центрове, а лесната връзка с „ Околовръстен път “ прави напредването до всяка точка на града бързо и комфортно.

 

2. Разположение и систематизиране.  Flora Garden предлага просторни жилища и мезонети с две или три спални, основани с мисъл както за родителите, по този начин и за децата, без значение от тяхната възраст. Жилищата разполагат с обширни всекидневни и приятни трапезарии. Вътрешното пространство е усъвършенствано и носи чувството за успокоение и домакински уют, а огромните прозорци и необятните тераси допълват възприятието за удобен дом.

3. Места за паркиране.  Паркирането в София от дълго време е проблем и може да бъде много изнервящо и времеемко. Във Flora Garden паркирането на автомобилите се прави в сутерен  на две равнища. По този метод се изключва придвижването на коли в самия комплекс и към зелените зони. Това освен улеснява живущите, само че и подсигурява тишина и повече отпускащи мигове надалеч от шумната динамичност на града.

4. Сигурност.  Вие и вашето семейство можете да се насладите на спокойния си, предпазен дом. Flora Garden е от затворен вид с непрекъснат надзор на сигурността. Жилищният комплекс е с контролно-пропускателен пункт на основния вход и има обезпечено 24-часово видео наблюдаване на общите елементи и на подземните паркоместа и заходи.

5. Зелени площи и детски ъгъл.  Когато търсим своето фамилно жилище, постоянно мислим за свободното време на децата си. Иска ни се хем да играят на открито, хем да не се тревожим за тяхната отбрана и сигурност. Flora Garden  има решение и за това. Общите външни елементи на комплекса са превърнати в красива паркова зона с детска площадка и места за релаксация. Периодично се прави косене, напояване, торене на зелените площи и стерилизация против вредители.  Цветята и растенията се трансформират съгласно сезона, а през зимата е обезпечено разчистване и унищожаване на снега от алеите и бордюрите.

 

6. Тип строителство.  Качественото строителство е все по-голям аршин при избора на жилище. Осемте здания в комплекс Flora Garden са с монолитна, стоманенобетонна структура и са построени от висок клас материали на одобрени компании, водачи в своя отрасъл. Комплексът е планиран със актуален екстериор, а техническото му осъществяване е безупречно. Към всеки подробност е подходено с професионализъм и внимание, което прави Flora Garden съвършен дом за фамилии, безкомпромисни към качеството и с отношение към хубостта и естетиката.

Жилищен комплекс Flora Garden e план на строително-инвестиционната компания CITY HOME PARK, която има дълготраен опит в проектирането, дизайна и строителството. Философията на компанията е, че всяка тухла би трябвало да бъде поставяна с точност, с цел да носи сигурност и естетика и с цел да способства за облагородяването на актуалната градска среда.

Повече визуализации на жилищен комплекс Flora Garden можете да разгледате в галерията.
По публикацията работи: Екип на Investor.bg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР